Home Cuba We Gastem: despeses d’un viatge a Cuba

We Gastem: despeses d’un viatge a Cuba

escrit per WeTravel 08/11/2016

A ningú li agrada parlar de números però nosaltres agraïm quan trobem un post detallat amb les despeses d’un viatge. És l’única manera de fer-nos una idea del què ens podem gastar en el destí escollit. De totes maneres, hi ha moltes formes de viatjar i d’això en depèn també la despesa. Perquè aquest post sigui útil per a altres viatgers, detallem quin ha estat el nostre estil de viatge a Cuba.

20161107_184414

Per Cuba, partim d’un pressupost més aviat mitjà-alt. Hem dormit cada dia en habitació doble amb bany, hem menjat a ventanitas i llocs econòmics, però de vegades ens hem regalat homenatges i hem fet àpats a restaurants amb cara i ulls. Hem viatjat amb transports locals, però no ens hem estat d’agafar un avió que ens ha estalviat 24 hores d’autobús, i ens hem permès el luxe de llogar un cotxe, ja que ens dóna total llibertat i ens permet el contacte amb els locals.

Dit això, en 21 dies a Cuba ens hem gastat un TOTAL de 2.102,52 euros entre tots dos, això significa una mitjana d’uns 100 euros al dia. Ens hem desviat 10 euros diaris del pressupost previst. Aquí podeu veure el detall de cada despesa i quines han tingut més pes.

cuba-despeses

Transport: és la despesa més elevada i inclou els bitllets d’avió a Baracoa (150 dòlars per cap), tots els Via Azul (el més car el de 12 hores de Santiago a Trinidad, uns 30 euros per persona) i també tots els taxis.

Menjar: inclou des de ventanitas fins a àpats de 60 CUC tots dos, com el que vam fer a la Guarida.

Allotjament: és una despesa baixa, ja que, principalment, vam fer servir les cases particulars de la xarxa Magnòlia a 15$ la nit tots dos.

Cotxe de lloguer: és el preu per 4 dies amb tot inclòs.

Altres: principalment inclou les targets d’internet que s’han de comprar a Cuba per poder-te connectar des de les places.

Soborn: la companyia de lloguer de cotxes ens va demanar 10 CUC a canvi d’un cotxe de categoria superior i no haver d’esperar 2 hores que preparessin el cotxe que havíem reservat perquè, segons sembla, no estava a punt.

Potser també t’agrada

3 comentaris

gerard 08/11/2016 at 9:45 pm

que guai això dels CUCs, quan vaig anar-hi fa molt temps amb en prat feiem molta conya amb això de pagar amb cucs xD

passeu-ho bé familia!!!!

Respon
Cris 11/11/2016 at 1:59 pm

Hahaha! Sí, el nom fa molt riure, el que ho fa tant és el preu que pagues! Petoneeeets guapo!

Respon
Ruta de 21 dies per Cuba | WeTravel.cat 17/03/2017 at 11:19 am

[…] 08/11/16 WE GASTEM: DESPESES D’UN VIATGE A CUBA […]

Respon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada