Home We som

We som

Somiadors per devoció i convençuts que l’impossible no existeix, el 17 d’agost marxarem a fer la volta al món. Som en Carles i la Cris, dos culs inquiets que fa poc més de dos anys vam marxar a Anglaterra buscant una nova experiència vital. No n’hem tingut prou i ara volem experimentar durant un any el que fa anys que somiem: trepitjar països desconeguts, conèixer persones increïbles i viure experiències inoblidables.

Què trobareu a Wetravel.cat?

Wetravel.cat és un bloc de viatges en català on intentarem plasmar tot allò que busquem quan navaguem per la xarxa per documentar-nos abans d’un viatge. Ens agrada trobar informació útil, com rutes, allotjaments i restaurants recomanats, preus, pressupostos i consells generals; però també ens apassiona llegir històries, anèctodes i conèixer persones que fan cada viatge únic. Esperem ajudar-vos a planificar els vostres viatges i fer-vos passar bones estones.

Què aportarà en Carles al viatge?

CarlesEn Ruta Si hagués de descriure en Carles en quatre paraules diria que és racional, perfeccionista, estalviador i patidor. Us ho explico. Dels dos és el que toca més de peus a terra i em fa baixar dels núvols quan els somnis em transporten a destins massa inaccessibles. Sempre vol trobar el millor preu, però també la millor qualitat i l’opció més atractiva i que ens diferenciï de la resta. A més, no li agrada equivocar-se i sempre estudia la millor ruta per arribar al destí. Sort de la seva orientació, sinó, encara estaria donant voltes dins del taxi al mig de Bangkok! I per últim, sempre vetlla per la nostra seguretat. “No treguis els diners al mig del carrer”, “guarda la càmera, aquest barri no sembla segur” o “poso la motxilla aquí, així la tinc a la vista”, són frases que sento més d’una vegada durant un viatge.

Al bloc Com a bon enginyer informàtic, en Carles sempre troba la solució a tots els problemes tècnics. Ell s’encarrega de buscar tots els plugins necessaris perquè el blog tingui tot el que li falta i es baralla amb el WordPress quan no vol fer el què li demanem. Viatge rera viatge ens hem aficionat a la fotografia i ara, a més de disparar a tort i a dret, ell també inverteix hores i hores editant les imatges.  El que no li agrada tant és ordenar-les, classificar-les i seleccionar-les, però li ha tocat! 😛

Què aportarà la Cris al viatge?

CrisEn Ruta La Cris és la meva Lonely Planet de carn i óssos. Sempre té clar el què hem de fer i veure en cada destinació, quin és el millor moment per fer una visita o activitat i què és allò que no ens podem perdre. La rapidesa en planificar la nostra ruta – i en canviar-la si escau – són els seus punts forts, a més de gestionar el nostre pressupost d’una manera admirable amb una llibreteta que no deixa ni per anar a dormir. Si fos per mi no sabria ni quants diners ens queden ni en què ens ho hem gastat!

Al bloc Com a bona periodista, la Cris plasma les històries que vivim sobre el teclat. Junts decidim les temàtiques, però ella s’encarrega de donar-los forma i fer-les atractives. Gestionar les xarxes socials, seguint un calendari de continguts i intentant fer crèixer els canals, també és la seva feina. Ella s’hi ha dedicat durant els últims anys i jo no sabria fer-ho ni la meitat de bé!

Quins tipus de viatges fem?

A part de descobrir països desconeguts i viure experiències inolvidables, quan viatgem volem aprendre, empapar-nos de la cultura, conèixer gent, intercanviar opinions, meravellar-nos amb paisatges diferents, provar coses noves i visitar els imprescindibles, però també fugir de les masses i endinsar-nos a llocs poc coneguts. Viatjar ens obre la ment i ens fa perdre el món de vista, fa que els dies siguin eterns, però alhora fa que el temps passi molt ràpid, ens fa veure que podem ser feliços amb molt poc i que podem fer feliç a la gent amb un simple somriure, ens fa fer coses que no faríem a casa i enyorar les activitats més rutinàries. Viatjar és, de vegades, un seguit de contradiccions, les mateixes que ens fan sentir vius.

Si voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho a wetravelcat@gmail.com