Home Catalunya 5 miradors de Barcelona

5 miradors de Barcelona

escrit per Cris 02/08/2019

Quan viatgem, sempre acostumem a visitar llocs per veure les ciutats o zones des de les alçades, però és una cosa que no havíem fet mai a la nostra ciutat de referència, Barcelona. Així que en la ruta que vam fer per la capital per Barcelona és molt més, vam proposar-nos descobrir alguns dels miradors de la ciutat. Encara ens en falten molts, però aquests són 5 miradors de Barcelona fàcils de visitar.

En aquest mapa us marquem, en verd, els miradors on hem estat i, en vermell, els que ens queden pendents.

Mirador de Colom

És un dels clàssics i la Cris no hi havia estat mai. Una de les icones més famoses de Barcelona amb unes visites envejables de les Rambles, el barri Gòtic, el Port Vell, Montjuïc i el Tibidabo. Si us hi fixeu bé, al fons també podreu veure com sobresurt la Sagrada Família. L’accés al mirador és a través d’un ascensor on hi poden pujar els visitants de 3 en 3.

A la part de baix del monument hi ha una exposició permanent amb tot de curiositats de la famosa columna. Va ser inaugurada el 1888 en el marc de l’Exposició Universal, medeix 51 metres i el dit fa mig metre i no assenyala Amèrica, sinó Mallorca! És un dels 5 miradors de Barcelona que teníem clar que volíem visitar quan ens van proposar fer la ruta dels miradors de la ciutat.

Informació pràctica: està obert tots els dies de 8.30 a 20.30h i té un preu de 6 euros per persona (10% de descompte en les entrades comprades online).

En Carles i la Cris de wetravelcat al mirador de Colom, un dels 5 miradors de Barcelona

Telefèric de Montjuïc

Aquest transport es converteix en un dels nostres 5 miradors de Barcelona preferits. Això d’observar la ciutat mentre, poc a poc, et vas alçant, ens agrada. L’experiència ens ha recordat al TeleferiQo de Quito, amb la diferència que allà pujàvem a 4.000 metres, però la sensació de veure com, a poca velocitat, els edificis es van fent petits, ens encanta. En aquest cas, la part de la ciutat que veiem és, als nostres peus, el Poble Sec i Ciutat Vella, però també, a l’horitzó, divisem la torre Agbar, la Sagrada Família i el Tibidabo coronant la ciutat.  

Informació pràctica: està obert cada dia de 10h a 21h a l’estiu. De març a maig i a l’octubre tanca a les 19h i la resta de mesos, a les 18h. Val 12,70 euros pujar i baixar (10% de descompte en les entrades comprades online).

EN Carles de wetravelcat al telefèric de Montjuïc - wetravelcat

Mirador de l’Alcalde

Al bell mig de Montjuïc, aquest mirador té unes visites magnífiques de la ciutat i el seu litoral. El port i el moll de la fusta a primer pla i, més lluny, la torre Mapfre, l’hotel Ars i la platja de la Barceloneta són alguns dels elements que destaquen a la línia de la costa des de les alçades. Més a l’interior tornem a veure la torre Agbar, la catedral i la Sagrada Família i, aquest cop, també veiem força a prop el mirador de Colom. El mirador es troba entre unes terrasses ajardinades molt agradables per passejar.

Informació pràctica: l’accés és lliure.

La Cris al mirador de l'alcalde - wetravelcat

Carretera de les Aigües

No és dels llocs que es pugui considerar mirador com a tal, però a nosaltres ens sembla un camí amb unes vistes impressionants de la ciutat. Aquest famós espai d’esbarjo pels barcelonins on hi van a córrer, a fer bici o simplement a passejar, té la torre de Collserola sempre a la vista. A una banda, el parc de la Serralada de Collserola dona aire fresc a la passejada, i a l’altra, la ciutat fa la caminada més entretinguda, ja que et permet a anar jugant a veure quins edificis coneguts es veuen. Un dels 5 miradors de Barcelona que criem que cal descobrir.  

Informació pràctica: en transport públic, podeu arribar-hi amb els Ferrocarrils de la Generalitat i baixant a la parada peu del funicular. Molt a prop, comença la carretera de les Aigües.

En Carles i la Cris del blog de viatges en català wetravelcat a la carretera de les Aigües - wetravelcat

Mirador de Sarrià

En plena carretera de Vallvidrera aquest és l’únic mirador que ja coneixíem d’aquests 5 miradors de Barcelona que us proposem en aquest post. Però només hi havíem estat de pas. Es tracta d’una esplanada al costat de la carretera on es pot deixar el cotxe i baixar a gaudir de les vistes de la ciutat. Amb el barri de Sarrià als peus, aquest mirador dona una visió des de la muntanya cap al mar, on també es poden distingir els edificis més emblemàtics de Barcelona. En aquest cas, ens permet situar la resta de miradors on hem estat (Colom, el telefèric i el mirador de l’Alcalde a Montjuïc) i pensar en els que ens queden per descobrir (la torre de Collserola, el mirador d’Horta, el Telefèric del Port, el Tibidabo i, per suposat, el famós mirador dels Búnkers del Carmel,). Ens espera feina! 😉

Informació pràctica: L’accés al mirador és lliure, per anar-hi, la manera més fàcil és fer-ho en cotxe.

En Carles i la Cris del blog de viatges en català wetravelcat al mirador de Sarrià, un dels miradors de Barcelona - wetravelcat

Potser també t’agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada