Home Cuba “El triángulo del amor” de l’Habana

“El triángulo del amor” de l’Habana

escrit per Cris 22/08/2016

“No vayáis por la mañana al Coppelia, los cubanos van por la noche, es una de las paradas del triángulo del amor”. Eren les 11 del matí i tornàvem de la Plaza de la Revolución, de veure el mural del Che, el de Cienfuegos i el monument a José Martí i caminàvem direcció la Habana Libre (un hotel) amb la intenció d’anar a provar els reconeguts gelats Coppelia. Però ens vam trobar un cubà que ens va aconsellar canviar de ruta. Segons ell, al Coppelia s’hi va a la tarda, seguint el “triángulo del amor”.

IMG_9575  IMG_9588

IMG_9742

“Si queréis seguir la tradición cubana, no vayáis ahora, id por la tarde”. Segons sembla, una cita cubana ideal a l’Habana es caracteritza per fer un gelat al Coppelia, anar al cine i rematar-ho amb un passeig al Malecón, on els cubans s’asseuen a prendre un còctel. A nosaltres ens va quedar pendent el cine i la veritat és que com que els cubans xerren pels descosits no recordem amb exactitud quin és l’ordre correcte de fer el triangle. Malecón, gelat i cine? Gelat, cine i Malecón?  Cine, gelat i Malecón? Quin” triángulo del amor” seguiríeu vosaltres?

Potser també t’agrada

1 comentari

Ruta de 21 dies per Cuba | WeTravel.cat 17/03/2017 at 10:51 am

[…] El dia 2 vam vivisar l’Haban Vieja. Podeu veure la ruta aquí. El dia 3 visitem la plaça de la Revolució, amb el monument a José Martí i les imatges de Cienfuegos i el Che. Després vanem a la zona de la Rampa i la calle 23 per dinar, vam fer un gelat al Coppelia i acabem veient la posta de sol al Malecón. […]

Respon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada